Gradele din Clash Royale

ionutgeeo Clash Royale , , , , , , , , ,

In CR membrii au 4 grade sau roluri:
Member,
Elder,
Co-Leader si
Leader.

Jucatorii cu grad Member nu au privilegii deosebite, nu pot da kick out (exclude) sau promote (promova) si nu pot face schimbari in setarile clanului. Member poate fi promovat de 3 ori: la grad de Elder, Co-lider sau Lider.

Elder poate da kick celor cu grad Member odata la 20 minute, poate trimite invitatii in clan la alti jucatori si poate accepta intrarea altor jucatori. Elder nu poate schimba setarile clanului.

Co-Leader (Co-liderul) poate da kick altor jucatori cu grad de Member si Elder (deci inferioare), poate invita alti jucatori in clan si le poate accepta cererile de intrare. Coliderul poate schimba setarile clanului si poate trimite mesaje comune celor din clan.

Leader (liderul) este jucatorul care a creat clanul si se poate degrada singur pentru a ridica alt jucator in grad de Leader. Liderul are aceleasi puteri ca si coliderul dar in plus poate da afara jucatori indiferent de gradul acestora.

You May Also Like..

Jucatori si conturi protejate in Clan Bucuresti

Lista cu prietenii protejați de lider sau co lideri

Sfaturi pt colegii din clan București

Am scris despre Clan Chest, avansări în grad, donații. kick

Clan Chest Clash Royale descriere, carti, timp

Clan Chest (CC) este un cufăr comun similar Crown Chest la care jucătorii clanului participa si sunt recompensați după 3 […]

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *