Sfaturi pt colegii din clan București

ionutgeeo Clash Royale , , , , , , , , , , , , , , , ,

Bun-venit în comunitatea noastră, Clanul București #8R0V0CJQ 

Suntem un clan relativ nou, înființat în Decembrie 2017.

Din pasiune pentru Clash Royale, cu pricepere și implicare am reușit sa creștem constant scorul clanului (30.000, azi 12.03.18) având ca ținta imediata intrarea în Top 200 pe Romania. Mai jos găsiți câteva sfaturi acumulate din postura de lider.

Jigniri, înjurături

Avem jucători de toate vârstele, majoritatea copii, eu joc cu băiatul meu de 10 ani, George ST și colegul lui de clasa,  killer; avem un coleg de clan, FLORIN, care joaca împreună cu fata lui, ROX, etc. Din aceste motive și bazându-ne și pe regulile de bun simt am convenit sa nu toleram injuriile și jignirile aduse colegilor sau altor persoane din clan sau afara lui (inclusiv familiile noastre) și nu toleram comportamentul neloial clanului.

Jucam când avem timp, cu priceperea și tactica fiecăruia iar faptul ca uneori pierdem din cauza colegilor, în meciuri 2v2, nu primim o carte, etc nu este un motiv de stres, de spart telefonul sau vorbit urat… Suntem aici sa ne relaxam și asta e ideea jocului și principiul de baza al clanului București!

Clan Chest

Fiecare jucător este incurajat sa participe la CC cu minim 30 coroane (limita inferioara pt 3 zile de activitate obișnuita), Jucătorii aflați peste acest prag sunt considerați implicați activ în clan și primesc grade superioare.

Avansari în grad

Jucătorii care participa la CC cu minim 30 coroane pot primi Elder. Daca sunt 3 jucătorii care au dat fiecare câte 30 coroane la Clan Chest, diferențierea se face în funcție de numărul de cărți donate. Co-Leader se acorda după minim o luna în clan, celor implicați activ în clan (donează, ajuta noii membrii, etc). Vanarea gradelor nu trebuie sa fie scopul principal în acest clan -cei cu grade superioare au mai multe responsabilități decât avantaje.

Donații

Daca ai cărți pe care nu le folosești și un coleg cere, da-le. Il ajuți sa își facă update la cărți, joaca mai mult și mai bine și în final ajuta clanul cu puncte și coroane la CC. Tu câștigi imediat puncte care te ajuta sa crești:

1 XP și 5 Gold pt fiecare carte Common,

10 XP și 50 Gold pt fiecare carte Rare și

10 XP și 500 Gold pt fiecare carte Epic

Jucătorii care donează și participa la Clan Chest sunt considerați jucători activi

Demote sau Kick

Co Leader-ii sunt rugați sa nu dea kick out decât în cazuri extreme. De asemenea, Co liderii nu trebuie sa dea demote membrilor sau elderilor cu număr superior de cupe și aflați pe primele 10 locuri în clan. (aici am scris despre gradele din clan)

Autori

Cine dorește sa scrie aici, pe site, diverse strategii, sfaturi, povesti legate de joc (si nu numai) este rugat sa ma contacteze pentru a-i oferi post de autor.


Vizitați des aceasta pagina -cu timpul vom mai adăuga sfaturi pentru bunul mers al comunității. Aștept sugestii și reclamații 🙂

Spor la joc,

ionutgeeo.ro

You May Also Like..

Jucatori si conturi protejate in Clan Bucuresti

Lista cu prietenii protejați de lider sau co lideri

Clan Chest Clash Royale descriere, carti, timp

Clan Chest (CC) este un cufăr comun similar Crown Chest la care jucătorii clanului participa si sunt recompensați după 3 […]

Clan chest 9-12 martie 2018

Felicitări participanților, suntem uniți și acest clan chest este o dovada in plus ca avem un clan activ…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *