Rafturi și alte produse lemn. Practice și decorative

Raft decorativ și util pt 6 sticle vin, 6 pahare și poliță

Transformă spațiul tău într-un colț distinctiv al rafinamentului cu acest raft decorativ și util pentru sticle de vin.

Conceput să susțină până la 7 sticle de vin, lichior sau whisky, acest raft aduce o notă de eleganță și funcționalitate în orice încăpere. Cu dimensiuni de aproximativ 55 cm lungime, 14 cm lățime și 50 cm înălțime, acest suport este o alegere potrivită pentru amenajările în case, bucătării, living-uri sau chiar crame. Polița superioară oferă spațiu suplimentar pentru a așeza pahare și alte elemente decorative precum halbe, tablouri sau poze, transformând raftul într-o piesă centrală a decorului tău.

Versatilitatea este cheia acestui raft, iar posibilitatea de a-l lacui sau vopsi în diverse nuanțe și culori îți oferă libertatea de a-l personaliza în funcție de preferințele tale.

Cu lateralele decupate semirotund pentru a adăuga o notă de eleganță, acest design te duce cu gândul la bolțile caselor tradiționale românești în stil brâncovenesc. Lemnul nou de brad, uscat, asigură durabilitate și calitate în timp.

Alege acest raft pentru a îmbina utilitatea cu estetica și pentru a aduce un farmec aparte spațiului tău, reflectând tradiția și eleganța.

Pentru sticle de whisky sau coniac facem și alt model:

Raft pentru 6-7 sticle whisky, coniac, lichior, vin, vodca

 Toate rafturile se pot vopsi sau lăcuit în diverse nuanțe, la cerere.

Tip sticle vin: 750 ml sau 1000 ml

Preț 470 lei 400 lei

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *