fbpx

Rafturi și alte produse lemn. Practice și decorative

Raft tip bar de exterior, făcut pe comandă

Mai jos va prezint un clip cu un raft tip bar de perete comandat de un client special din Romania. Domnul respectiv mi-a prezentat câteva fotografii cu variante de bar și mi-a comunicat dimensiunile aproximative pe care barul ar trebuie sa le aibă.

Suplimentar fata de modelele prezentate am fost rugat sa fac ca și polița inferioara sa fie cu aceeași înălțime ca cea superioara pentru a putea susține sticle de vin standard (750 ml) -am făcut ambele etaje cu înălțime de 35 cm fiecare. Tot suplimentar am lungit și barul în asa fel încât pe polițe sa fie loc suficient pentru 4 sticle. Numarul de pahare a rămas standard, 6, dar centrate în asa fel încât sa se încadreze bine, uniform în designul general.

In partea centrala, unde se v-a monta un dozator pentru whisky, a fost montata o rama de mascare iluminare tip contur. Banda de led folosita v-a adăuga un efect plăcut raftului si v-a scoate în evidenta sticla aflata pe dozator

Lăcuirea s-a făcut în 2 nuanțe: stejar pentru corp iar polița superioara a fost lăcuita cu lac natur, transparent. Ambele lacuri sunt cu finisare mata.

Mai jos găsiți modele prezentate și un clip cu barul gata lăcuit

S-ar putea să-ți placă și...

Pune o întrebare!