Tel. 0737.90.11.33

Email: contact@geeo.ro

Adresa de corespondentă
14 Cal. Apeductului, S6, București, Ro.

Toate produsele prezentate aici sunt create din lemn nou, folosind cu precădere tehnici tradiționale de proiectare, prelucrare și asamblare. Lemnul nou oferă garanția unui produs rezistent timp îndelungat.

Rafturile pentru sticle de vin și majoritatea produselor create de mine pot fi modificate la comanda cu dimensiunile și accesoriile preferate, de exemplu mai multe polițe, mai multe rafturi sau suporți de pahare.

Lăcuirea, vopsirea costa începând de la 50 lei, se achita în avans și nu este inclusă în prețul afișat. Lăcuirea rafturilor pentru sticle de vin durează mai mult timp decât producerea rafturilor deoarece include și perioada de uscare a lacului/vopselei aplicate.

Aici găsiți paleta cu nuanțele de lac cele mai populare

Transportul prin curier rapid este calculat pentru localitățile principale deservite de curier și se achita firmei de curierat (Fan Curier sau alta firma de curierat) -prețul transportului se achita de către Dv. și nu este inclus în preturile afișate.

Transportul mediu costa aproximativ 50 lei (exemplu suport 3 sticle si 8 pahare) și variază în funcție de greutatea și volumul coletelor. Rafturile au greutatea medie 7 kg dar fiind asamblate coletele rezultate sunt mai voluminoase în acest caz firma de curierat facturează la volum. Este preferata predarea personala (gratuita) a produselor în București sau în localitățile învecinate.

Produsele sunt Made în Romania

Pune o întrebare!

%d blogeri au apreciat: